EVEN
VOORSTELLEN

Ik ben Björn Bögemann. Ik werk al flink wat jaren met jongeren en hun gezinnen. Eerst als ambulante gezinsbehandelaar, toen als jeugdconsulent voor de gemeente Boxtel en nu als gezinsjeugd coach voor de gemeente Helmond. Ondanks dat het verschillende functies zijn is mijn doel hierin altijd het hetzelfde gebleven: samen met het gezin ervoor zorgen dat de jongere de mogelijkheid krijgt om zich te ontwikkelen binnen de mogelijkheden die hij of zij heeft.

De Kinderboerderij Waspik is voor mij een speciale plek in de gemeente, niet alleen omdat het een mooi gebouw is maar vooral om de plek die het heeft binnen de Waspikse samenleving. Het wordt draaiende gehouden door een grote groep betrokken en bevlogen vrijwilligers en de plek midden in het dorp nabij de basisschool en natuurspeeltuin maakt het een ontmoetingsplek voor jong en oud.

Mede door de deelname van GroenLinksaf aan de coalitie heeft Waalwijk nu een mooie Groene Agenda! Deze is opgesteld samen met de inwoners van de gemeente. GroenLinksaf vindt het belangrijk dat er de aankomende periode aandacht is voor de lokale initiatieven die er zijn om de gemeente nog groener te maken.

Hoewel je het in een welvarend land niet meteen zou verwachten leven er ook hier te veel gezinnen op of onder de armoedegrens, zo ook in Waalwijk. Ik vind het belangrijk dat er in Waalwijk aandacht is voor deze gezinnen en het beleid dat is gemaakt om hier verandering in te brengen ook effect heeft.

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk