EVEN
VOORSTELLEN

Dilek Odabasi is wethouder van de gemeente Waalwijk voor GroenLinksaf. Haar portefeuille bestaat uit Sociaal Domein. Tevens is zij wijkwethouder voor Waspik.

Van 2018-2022 was Dilek ook wethouder, toen had zij klimaat en duurzaamheid in haar portefeuille. In die periode zijn er grote stappen gezet om van Waalwijk een duurzamere gemeente te maken.

Na de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 neemt GroenLinksaf opnieuw deel aan de coalitie. Dilek is daarna aan een tweede termijn als wethouder begonnen. Haar huidige portefeuille omvat Sociaal Domein. Daarin zitten vele taken die te maken hebben met het welbevinden en ondersteuning van onze inwoners. Denk aan jeugdzorg, schuldhulpverlening, armoedebestrijding, onderwijs en ouderenzorg.

Dilek zegt hierover: “Het wethouderschap is een baan waar ik enorm trots op ben en met veel bevlogenheid en passie uitvoer. Ik wil graag van betekenis zijn voor de meest kwetsbaren in onze samenleving. In een tijd waarin de tweedeling in de samenleving alsmaar groter wordt en het individualisme hoogtij viert wil ik me graag inzetten om de verandering in gang te zetten om deze kloof kleiner te maken.

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk