EVEN
VOORSTELLEN

Ik ben Dilek Odabasi-Seker. Ik ben getrouwd, heb twee zonen en woon samen met mijn gezin en schoonmoeder in Baardwijk. Ik ben geboren in Turkije, maar woon inmiddels het grootste deel van mijn leven in Waalwijk en voel me daardoor een echte “Wollukse”. Ik ben van 2010 tot 2018 raadslid geweest voor GroenLinksaf en ben sinds 2018 wethouder, een functie die ik met veel passie en betrokkenheid vervul.

Waalwijk is een mooie stad om te wonen, te werken en te genieten van al het moois dat we in onze omgeving hebben zoals de natuurgebieden de Westelijke Langstraat, het Hoefsvengebied en de Loonse en Drunense duinen.

Op hele jonge leeftijd heb ik mij aangemeld bij de politieke partij GroenLinksaf, omdat ik mijn steentje wilde bijdragen aan de samenleving waar ik onderdeel van was. Ik heb toen voor GroenLinksaf gekozen vanwege de mensen die erbij actief waren. Ze deelden mijn idealen. Namelijk het gaan voor een betere wereld en kijken wat jouw bijdrage daar aan kan zijn. Een wereld waarin mensen elkaar respecteren, er meer aandacht is voor de overeenkomsten tussen mensen dan de verschillen en er meer aandacht is voor de wereld waar we op leven. Zodat wij onze wereld gezond doorgeven aan de komende generaties.

Met deze instelling heb ik de afgelopen jaren mijn politieke functie vervuld en zal dat de komende jaren ook blijven doen.

WIE ZIJN ER
NOG MEER...

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk