Het GroenLinksaf Bankje

Om te vieren dat GroenLinksaf dit jaar 40 jaar bestaat hebben we een aantal leuke activiteiten georganiseerd voor onze leden, vrienden en ondersteuners.
Maar we vergeten de belangrijkste mensen zeker niet, dat zijn de inwoners van onze gemeente. Want daar doen we het voor! We willen zorgen voor een groen en sociaal Waalwijk voor iedereen. En daarom krijgt Waalwijk van ons een cadeau. Want als je jarig bent, dan trakteer je.

In natuurpark De Veste in Waspik staat vanaf nu een prachtige bank met daar omheen veertig fruitbomen. Van ons voor jou. Dus beste Waalwijkers, wees welkom op ons bankje om tot rust te komen, te genieten van de natuur of even bij te praten. En als straks fruit aan de bomen gaat groeien, dan mag je dat plukken. Heerlijk!

Een paar mensen moeten we nog bedanken. De leerlingen en docenten van praktijkschool MET hebben de bank ontworpen en gemaakt. En ze hebben ook geholpen met het planten van de fruit. Wat een kanjers.
Kwekerij De Fruitboogerd heeft voor ons de beste biologische fruitbomen uitgezocht en geplant. De uitleg aan de MET leerlingen was uitstekend. Erg mooi om die bevlogenheid te zien.
Ook bedankt aan de medewerkers van de gemeente die met ons meegedacht hebben over de juiste plek en de bank geplaatst hebben.

DENK JE MET ONS MEE?

GroenLinksaf zet zich in voor een groene, sociale en rechtvaardige wereld. We willen onze idealen realiseren, binnen en buiten de politiek. We zijn praktisch ingesteld, gericht op concrete resultaten op korte en lange termijn. Wil je met ons meedenken door lid te worden?

DEZE ARTIKELEN VIND
JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Verslag Filmavond: Maak het simpel!

Vrijdagavond 15 maart organiseerden we een filmavond bij Winterdijk30B. Met leden en niet-leden werd de documentaire Maak het simpel gekeken over ingewikkelde regels en vastgelopen

LEES MEER
Filmavond Maak het simpel!

Filmavond: Maak het simpel!

Dit jaar organiseert GroenLinksaf Waalwijk een aantal filmavonden waarop we met inwoners in gesprek gaan over een actueel onderwerp. Deze avonden zijn bedoeld voor alle

LEES MEER

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk