Het GroenLinksaf Bankje

Om te vieren dat GroenLinksaf dit jaar 40 jaar bestaat hebben we een aantal leuke activiteiten georganiseerd voor onze leden, vrienden en ondersteuners.
Maar we vergeten de belangrijkste mensen zeker niet, dat zijn de inwoners van onze gemeente. Want daar doen we het voor! We willen zorgen voor een groen en sociaal Waalwijk voor iedereen. En daarom krijgt Waalwijk van ons een cadeau. Want als je jarig bent, dan trakteer je.

In natuurpark De Veste in Waspik staat vanaf nu een prachtige bank met daar omheen veertig fruitbomen. Van ons voor jou. Dus beste Waalwijkers, wees welkom op ons bankje om tot rust te komen, te genieten van de natuur of even bij te praten. En als straks fruit aan de bomen gaat groeien, dan mag je dat plukken. Heerlijk!

Een paar mensen moeten we nog bedanken. De leerlingen en docenten van praktijkschool MET hebben de bank ontworpen en gemaakt. En ze hebben ook geholpen met het planten van de fruit. Wat een kanjers.
Kwekerij De Fruitboogerd heeft voor ons de beste biologische fruitbomen uitgezocht en geplant. De uitleg aan de MET leerlingen was uitstekend. Erg mooi om die bevlogenheid te zien.
Ook bedankt aan de medewerkers van de gemeente die met ons meegedacht hebben over de juiste plek en de bank geplaatst hebben.

DENK JE MET ONS MEE?

GroenLinksaf zet zich in voor een groene, sociale en rechtvaardige wereld. We willen onze idealen realiseren, binnen en buiten de politiek. We zijn praktisch ingesteld, gericht op concrete resultaten op korte en lange termijn. Wil je met ons meedenken door lid te worden?

DEZE ARTIKELEN VIND
JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Nieuwe bomen Crispijnstraat Waalwijk

Vragen over Bomen

We hebben de afgelopen tijd heel veel vragen en opmerkingen gekregen over de bomenkap langs de Mozartlaan in Waalwijk. Begrijpelijk, want het is een ingrijpende

LEES MEER
voor elkaar WMO

WMO Beleid Waalwijk

Tijdens de Gemeenteraad van afgelopen donderdag heeft de voltallige raad ingestemd met het WMO Beleidsplan. Dat is een geweldig resultaat en een opsteker voor het

LEES MEER
baardwijkse overlaat

Geluidsscherm Baardwijk

Geluidsoverlast van de Maasroute A59, we hebben er in onze gemeente dagelijks mee te maken. Vooral de mensen in Baardwijk staan er mee op en

LEES MEER
groenlinksaf pleit voor beter OV

Beter OV in de kernen

Tijdens de raadsvergadering van donderdag 9 maart 2023 stelde de Waalwijkse gemeenteraad het mobiliteitsplan vast. Een uitgebreid document waarin veel van de doelen van de

LEES MEER

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk