Het GroenLinksaf Bankje

Om te vieren dat GroenLinksaf dit jaar 40 jaar bestaat hebben we een aantal leuke activiteiten georganiseerd voor onze leden, vrienden en ondersteuners.
Maar we vergeten de belangrijkste mensen zeker niet, dat zijn de inwoners van onze gemeente. Want daar doen we het voor! We willen zorgen voor een groen en sociaal Waalwijk voor iedereen. En daarom krijgt Waalwijk van ons een cadeau. Want als je jarig bent, dan trakteer je.

In natuurpark De Veste in Waspik staat vanaf nu een prachtige bank met daar omheen veertig fruitbomen. Van ons voor jou. Dus beste Waalwijkers, wees welkom op ons bankje om tot rust te komen, te genieten van de natuur of even bij te praten. En als straks fruit aan de bomen gaat groeien, dan mag je dat plukken. Heerlijk!

Een paar mensen moeten we nog bedanken. De leerlingen en docenten van praktijkschool MET hebben de bank ontworpen en gemaakt. En ze hebben ook geholpen met het planten van de fruit. Wat een kanjers.
Kwekerij De Fruitboogerd heeft voor ons de beste biologische fruitbomen uitgezocht en geplant. De uitleg aan de MET leerlingen was uitstekend. Erg mooi om die bevlogenheid te zien.
Ook bedankt aan de medewerkers van de gemeente die met ons meegedacht hebben over de juiste plek en de bank geplaatst hebben.

DENK JE MET ONS MEE?

GroenLinksaf zet zich in voor een groene, sociale en rechtvaardige wereld. We willen onze idealen realiseren, binnen en buiten de politiek. We zijn praktisch ingesteld, gericht op concrete resultaten op korte en lange termijn. Wil je met ons meedenken door lid te worden?

DEZE ARTIKELEN VIND
JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Het GroenLinksaf Bankje

Om te vieren dat GroenLinksaf dit jaar 40 jaar bestaat hebben we een aantal leuke activiteiten georganiseerd voor onze leden, vrienden en ondersteuners. Maar we

LEES MEER

Vergaderschema najaar

In januari 2022 ging de Waalwijkse gemeenteraad over op een ander vergadermodel. In plaats van een cyclus met een A-raad en B-raad, werd er overgegaan

LEES MEER
Zomer in de tuin: Koninginnepage

Terugblik eerste helft 2022

Voordat we de zomervakantie ingaan, kijkt GroenLinksaf terug op de eerste helft van 2022. Het jaar begon met aangescherpte coronamaatregelen. Net als de gemeenteraad, moesten

LEES MEER
Samen werken aan de Toekomst Coalitieakkoord 2022-2026

Samen werken aan de Toekomst

Coalitieakkoord 2022-2026 11-06-2022 Samen werken aan de Toekomst is de titel van het coalitieakkoord 2022-2026. De presentatie ervan vond afgelopen donderdag plaats in het Schoenenkwartier.

LEES MEER

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk