EVEN
VOORSTELLEN

Mijn naam is Mark van ‘t Hoff, geboren in 1984 en sinds begin 2014 betrokken bij Groen Linksaf.

Bouwkunde, stedenbouwkunde en verkeerskunde zijn de onderwerpen waarin ik enkele studies heb afgerond. De ing. titels sparen is leuk, maar met je kennis mensen helpen om tot een betere (woon)omgeving te komen is nog veel leuker. Er is immers in Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik nog veel verbeterbaar. Dat durf ik met ruim 30 jaar woonervaring in de gemeente wel te zeggen. Verder heb ik de kans gekregen om een eigen huis te (ver)bouwen. Voor mij betekent (ver)bouwen, zelf je ontwerp maken en de nodige constructieberekeningen, maar daarna ook zelf met de handen in de specie, flink sjouwen en het echte vakwerk verrichten. Waar ik wel erg trots op ben is het nieuw gemaakte vegetatiedak van c.a. 50m2 waarbij we binnenkort planten zullen zien groeien die wel 40cm hoog kunnen worden. Want fijn wonen is belangrijk, zo ook ons groen, maar fijn wonen op een volledig duurzame manier is mijn horizon. Niet alleen voor mezelf maar voor iedereen. Daar zet ik me graag voor in.

Bij GroenLinksaf help ik graag daar waar ik kan. Eerst in de steunfractie, met regelmatig zo neutraal mogelijk inzicht geven in alles dat met (steden)bouwkunde en verkeer te maken heeft, en later ook door constructief kritische vragen te stellen bij andere onderwerpen. Intussen draag ik ook mijn steentje bij in het bestuur van GroenLinksaf. Eén van de dingen die ik daar tot op heden heb mogen doen is, als kieslijst-commissielid, me op een dagelijkse basis inzetten voor een gebalanceerde lijst vol geweldige mensen met uiteenlopende talenten. Zodat we het harde werken uit het verleden kunnen voortzetten in de toekomst.

Want uiteindelijk komt het voor mij toch weer terug op de basis: met aandacht voor elkaar, duurzaam leven in een omgeving waar je elke dag weer oprecht vrolijk wordt.

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk