EVEN
VOORSTELLEN

Hallo, ik ben Özlem Sahin! Ik zit op het Dr. Mollercollege in het zesde jaar VWO. Naast mijn studie zit ik in de leerlingenraad, debatclub en ben ik notulist bij vergaderingen van de deelraad van school. In mijn vrije tijd speel ik cello en kijk en bekritiseer ik graag films.

Het huis van Waalwijk vind ik een van de mooiste gebouwen in onze stad. Het gebouw staat mooi en imposant in het centrum en vooral de uitstraling en de geschiedenis vind ik erg uniek! Het feit dat mijn ouders hier zijn getrouwd maakt dit gebouw extra speciaal.

Een aantal jaar geleden deed ik mee aan een uitwisseling met leerlingen uit Estland. Ik nam hen mee door ons centrum en fietste door de wijken en langs de kleurrijke tuinen. Deze leerlingen waren vol verbazing over onze rijke natuur. Voorheen had ik nog nooit zo tegen onze natuur aangekeken omdat ik dit als vanzelfsprekend zag. Sindsdien hoop ik dat mensen net als ik zich ook meer bewust worden van en enthousiast worden over onze groene gemeente.

GroenLinksaf is erg betrokken, toegankelijk en laagdrempelig voor iedereen. Het grote initiatief voor het dierenwelzijn en beleid is iets waar we als Waalwijk nog veel op vooruit kunnen gaan.

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk