EVEN
VOORSTELLEN

Mijn naam is Sandra van den Udenhout. In het dagelijks leven ben ik HR specialist bij een grote Kinderopvangorganisatie met een werkgebied van Tilburg tot Eindhoven en Valkenswaard. Mijn specialisatie ligt op het gebied van verzuim en re-integratie met daarnaast natuurlijk alle andere voorkomende werkzaamheden op het gebied van personeel. Een mooi vak bij een fijne organisatie. In het dagelijks leven ben ik ook moeder van 3 dochters, een zoon én een kleindochter. Samen met mijn man en nog 3 kinderen woon ik in een van de leukste straten van Waalwijk.

Een bijzondere plek voor mij in Waalwijk is het Parkpaviljoen aan het Beukenlaantje. Bijzonder omdat het een paar jaar geleden een slechte naam had maar waar nu mooie activiteiten worden georganiseerd. Ik ben blij dat ik daar mijn steentje aan bij heb mogen dragen.

Groen is belangrijk en er moet aandacht zijn voor het verminderen van afval en meer aandacht voor schone lucht. Geen gras maar bomen, struiken en bloemen.

Ons sociale hart heeft altijd aandacht voor de kwetsbare groepen zoals kinderen die opgroeien in armoede of die opgroeien in een onveilige omgeving. Ook aandacht voor eenzame ouderen is belangrijk zeker nu verwacht wordt dat ouderen steeds langer zelfstandig blijven wonen.

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk