EVEN
VOORSTELLEN

SANDRA VAN DEN UDENHOUT

Ik ben Sandra van den Udenhout. Geboren in 1964 in Dongen en opgegroeid in Waalwijk in de wijk Bloemenoord. Samen met mijn gezin woon ik in een van de leukste straten van Waalwijk. Ik heb drie dochters, een zoon en een kleindochter. In het dagelijks leven werk ik voor een grote Kinderopvangorganisatie.

In de periode 2018-2022 ben ik raadslid voor GroenLinksaf geweest. Sinds mei 2022 ben ik aspirant-bestuurslid. 

Opkomen voor de kwetsbare mensen in onze gemeente is voor GroenLinksaf erg belangrijk. Zo vinden we bijvoorbeeld dat mensen die in de schulden zitten, zo snel mogelijk uit de schulden moeten worden geholpen. Ik ben er dan ook trots op dat we meerdere malen aandacht hebben gevraagd voor de schuldenproblematiek, waarop Waalwijk nu een goed schuldhulpverlening beleid heeft.

Ik vind het van groot belang dat we blijven inzetten op het tegengaan van armoede en dat we blijven opkomen voor de minderbedeelden in onze samenleving. Zeker gezinnen met kinderen moeten we bijstaan om ‘generatiearmoede’ (schulden die van generatie op generatie worden overgedragen) tegen te gaan.

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk