EVEN
VOORSTELLEN

Ik ben Sjors Slaats. Samen met mijn vriendin en drie kinderen woon ik in Baardwijk. Ik ben geboren in Waalwijk en heb hier vrijwel heel mijn leven gewoond. In het dagelijkse leven werk ik bij een waterschap als beleidsadviseur aan thema’s als duurzaamheid en innovatie.

Waalwijk en omgeving kent veel mooie plekjes. Zelf ben ik graag met fiets, fototoestel of wandelschoenen in de Loonse en Drunense Duinen. Samen met mijn kinderen is het Hoefsvengebied de topfavoriet. De energie, ruimte en gezelligheid die de speeltuin daar biedt, is fantastisch.

GroenLinksaf is een vanzelfsprekende keuze. Het is de partij die zich inzet voor die zaken die echt belangrijk voor mij zijn. Zoals een eerlijke en open samenleving met kansen voor iedereen. Bovendien is GroenLinksaf een lokale partij met veel actieve mensen. Zo kunnen we onze idealen ook op een fijne manier verwezenlijken. Daarom kies ik voor GroenLinksaf.

De afgelopen jaren zette ik mijn stempel op het ruimtelijk beleid en op de wijze waarop inwoners samenwerken met de gemeente. De komende tijd zet ik me in voor een gezonde leefomgeving. Ook gaan we stappen zetten op het vlak van duurzame energie, meer groen en het verminderen van grondstoffen gebruik.

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk