GroenLinksaf is op zoek naar Lokaal Initiatief 2023

Bij GroenLinksaf geloven we in de kracht van lokale initiatieven. Ook dit jaar zijn we vastbesloten om lokale projecten te ondersteunen die onze gemeente groener, socialer en duurzamer maken.  

Heb jij een geweldig idee, maar ontbreekt het aan de nodige middelen? Dan hebben wij goed nieuws! GroenLinksaf stelt dit jaar weer € 500,- beschikbaar voor de uitvoering van een lokaal initiatief dat aansluit bij onze visie.  

De afgelopen jaren hebben we met trots een cheque uitgereikt aan mooie projecten, zoals Natuurspeeltuin het Klauterwoud in Waspik, de Volkstuindersvereniging in Waalwijk, Scouting Jan de Rooij in Sprang-Capelle en Stichting Supervrouw. Dit jaar kan jouw initiatief ook kans maken op deze waardevolle ondersteuning.  

Hoe kun je meedoen? 

Het is eenvoudig. Als jij een briljant idee hebt om onze samenleving socialer, groener of duurzamer te maken, dan kun je vóór 1 november 2023 een aanvraag indienen. Alle aanvragen worden zorgvuldig beoordeeld door een onafhankelijke commissie. Voor 1 december 2023 wordt bekendgemaakt welk initiatief de ondersteuning van € 500,- zal ontvangen. 

Aan welke criteria moet jouw idee voldoen? 

Het belangrijkste is dat jouw idee bijdraagt aan het versterken van de gemeenschap. De voornaamste beoordelingsfactor is in hoeverre jouw lokaal initiatief de gemeente Waalwijk socialer en/of groener maakt.  

Hoe stel je jouw aanvraag op? 

Zorg voor een heldere beschrijving van jouw initiatief en een (zeer eenvoudige) begroting waarmee wij je aanvraag kunnen beoordelen. Verduidelijk in je beschrijving ook hoe jouw idee de Waalwijkse samenleving versterkt, in de ruimste zin van het woord. 

Waar dien je jouw aanvraag in? 

Je kunt je aanvraag indienen door deze vóór 1 november 2023 te mailen naar [email protected], met als onderwerp ‘Aanvraag Lokaal Initiatief 2023’. Samen gaan we voor een socialer en groener Waalwijk! 

DENK JE MET ONS MEE?

GroenLinksaf zet zich in voor een groene, sociale en rechtvaardige wereld. We willen onze idealen realiseren, binnen en buiten de politiek. We zijn praktisch ingesteld, gericht op concrete resultaten op korte en lange termijn. Wil je met ons meedenken door lid te worden?

DEZE ARTIKELEN VIND
JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Bedankt, Dilek!

We zijn Dilek Odabasi enorm dankbaar voor haar jarenlange inzet voor onze partij en de Waalwijkse gemeenschap. Haar toewijding en harde werk hebben een blijvende

LEES MEER

Verslag Filmavond: Maak het simpel!

Vrijdagavond 15 maart organiseerden we een filmavond bij Winterdijk30B. Met leden en niet-leden werd de documentaire Maak het simpel gekeken over ingewikkelde regels en vastgelopen

LEES MEER
Filmavond Maak het simpel!

Filmavond: Maak het simpel!

Dit jaar organiseert GroenLinksaf Waalwijk een aantal filmavonden waarop we met inwoners in gesprek gaan over een actueel onderwerp. Deze avonden zijn bedoeld voor alle

LEES MEER

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk