GroenLinksaf is op zoek naar Lokaal Initiatief 2023

Bij GroenLinksaf geloven we in de kracht van lokale initiatieven. Ook dit jaar zijn we vastbesloten om lokale projecten te ondersteunen die onze gemeente groener, socialer en duurzamer maken.  

Heb jij een geweldig idee, maar ontbreekt het aan de nodige middelen? Dan hebben wij goed nieuws! GroenLinksaf stelt dit jaar weer € 500,- beschikbaar voor de uitvoering van een lokaal initiatief dat aansluit bij onze visie.  

De afgelopen jaren hebben we met trots een cheque uitgereikt aan mooie projecten, zoals Natuurspeeltuin het Klauterwoud in Waspik, de Volkstuindersvereniging in Waalwijk, Scouting Jan de Rooij in Sprang-Capelle en Stichting Supervrouw. Dit jaar kan jouw initiatief ook kans maken op deze waardevolle ondersteuning.  

Hoe kun je meedoen? 

Het is eenvoudig. Als jij een briljant idee hebt om onze samenleving socialer, groener of duurzamer te maken, dan kun je vóór 1 november 2023 een aanvraag indienen. Alle aanvragen worden zorgvuldig beoordeeld door een onafhankelijke commissie. Voor 1 december 2023 wordt bekendgemaakt welk initiatief de ondersteuning van € 500,- zal ontvangen. 

Aan welke criteria moet jouw idee voldoen? 

Het belangrijkste is dat jouw idee bijdraagt aan het versterken van de gemeenschap. De voornaamste beoordelingsfactor is in hoeverre jouw lokaal initiatief de gemeente Waalwijk socialer en/of groener maakt.  

Hoe stel je jouw aanvraag op? 

Zorg voor een heldere beschrijving van jouw initiatief en een (zeer eenvoudige) begroting waarmee wij je aanvraag kunnen beoordelen. Verduidelijk in je beschrijving ook hoe jouw idee de Waalwijkse samenleving versterkt, in de ruimste zin van het woord. 

Waar dien je jouw aanvraag in? 

Je kunt je aanvraag indienen door deze vóór 1 november 2023 te mailen naar info@groenlinksaf.nl, met als onderwerp ‘Aanvraag Lokaal Initiatief 2023’. Samen gaan we voor een socialer en groener Waalwijk! 

DENK JE MET ONS MEE?

GroenLinksaf zet zich in voor een groene, sociale en rechtvaardige wereld. We willen onze idealen realiseren, binnen en buiten de politiek. We zijn praktisch ingesteld, gericht op concrete resultaten op korte en lange termijn. Wil je met ons meedenken door lid te worden?

DEZE ARTIKELEN VIND
JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Nieuwe bomen Crispijnstraat Waalwijk

Vragen over Bomen

We hebben de afgelopen tijd heel veel vragen en opmerkingen gekregen over de bomenkap langs de Mozartlaan in Waalwijk. Begrijpelijk, want het is een ingrijpende

LEES MEER
voor elkaar WMO

WMO Beleid Waalwijk

Tijdens de Gemeenteraad van afgelopen donderdag heeft de voltallige raad ingestemd met het WMO Beleidsplan. Dat is een geweldig resultaat en een opsteker voor het

LEES MEER
baardwijkse overlaat

Geluidsscherm Baardwijk

Geluidsoverlast van de Maasroute A59, we hebben er in onze gemeente dagelijks mee te maken. Vooral de mensen in Baardwijk staan er mee op en

LEES MEER

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk