EVEN
VOORSTELLEN

RAUF ODABASI

Geboortedatum: 31-08-1998 (23)
Woonplaats: Waalwijk
Belangrijke onderwerpen voor Rauf: duurzaamheid, sociale gelijkheid, wonen en jongeren.

Wie ben je?
Ik ben Rauf Odabasi. Ik woon in Baardwijk, ik ben 23 jaar en studeer bestuurskunde aan de Universiteit van Tilburg. Naast mijn studie werk ik als leerling-assistent op het Dr. Mollercollege en ben ik voetbaltrainer bij WSC van JO17-1. Wanneer ik nog tijd over heb, ben ik te vinden in de Turkse moskee in Waalwijk. Daar ben ik aanspreekpunt voor jongeren.

Wat zijn de successen van GroenLinksaf waar jij trots op bent?
GroenLinksaf is een partij met veel aandacht voor jongeren, onderwijs, sport en diversiteit. Dit zijn thema’s die ik zelf ook heel belangrijk vind in de politiek.

Het oprichten van het jongerenambassadeurs programma vind ik een mooi succes. Hiermee worden jongeren meer betrokken bij de lokale overheid. Er wordt meer mét jongeren gesproken dan óver jongeren.

In Waalwijk is er ook gekozen om de samenwerking tussen kinderopvang en basisschool te stimuleren door meer kindcentra te creëren. Daarnaast ben ik blij met de inzet van GoWaalwijk en SamenRKC, waardoor sport veel meer onder de aandacht is gebracht.

Tot slot wil ik noemen dat ik heel tevreden ben met GroenLinksaf als partij omdat er altijd aandacht is voor diversiteit. Een partij die handelt met respect voor diverse culturen en etniciteiten.

Wat is voor jou een belangrijk aandachtspunt voor de komende raadsperiode?
Als ik in de gemeenteraad zou komen wil ik werk maken van meer faciliteiten voor jongeren, met als belangrijkste pijler het verbeteren van het openbaar vervoer en andere vormen van duurzame mobiliteit.

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk