EVEN
VOORSTELLEN

Hallo, ik ben Anja Wens. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Zanddonk, Waalwijk. Tot voor kort was ik werkzaam als boekhouder, maar ik heb het roer omgegooid. Ik heb ervoor gekozen om werk te maken van mijn creatieve talenten. 

Toen ik zo’n 20 jaar geleden in Waalwijk kwam wonen, heb ik me verdiept in de lokale politieke partijen. Dat GroenLinksaf voor inclusiviteit en gelijkheid staat, sprak mij direct aan. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat je de ruimte krijgt om jezelf te zijn. Huidskleur, afkomst, beperking, inkomen of geaardheid mag geen verschil maken. We zijn allemaal mens en allemaal samen. 

Wie wel eens langs mijn huis is gewandeld of op bezoek is geweest, weet dat ik ook erg veel van groen houd. Planten, bloemen, insecten en vogels krijgen bij mij allemaal de ruimte. Op een klein stukje tuin probeer ik mijn bijdrage te leveren aan een klimaat dat in balans is. En als fractievolger en fractiemedewerker van GroenLinksaf kan ik een bijdrage leveren aan balans in de natuur en het klimaat van onze gemeente.  

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk