EVEN
VOORSTELLEN

Ik ben Geert Hulsbos, in 1955 geboren in Amsterdam. Vanaf 1999 woon en werk ik in Waalwijk. Ik ben docent Geschiedenis op het Willem van Oranje College geweest en ben nu met pensioen.

Waalwijk vond ik al heel snel een mooie plek om te wonen: het doet mij nog steeds wat denken aan de Achterhoek, waar ik opgroeide, met aan de ene kant bossen en heide, en aan de andere kant het rivierenlandschap (hier de Maas en daar de IJssel).

Als historicus heb ik wat met oude gebouwen en daar is Waalwijk karig van voorzien. De Kerk aan de Haven en de Hervormde Kerk van Sprang vind ik mooi – en bij die laatste vind ik het mooi dat daar nog delen van muurschilderingen de protestantisering hebben overleefd. Kijkend naar nieuwe gebouwen dan vind ik een ontwikkeling als “BaLaDe” (waar je een school, begeleid wonen, een hospice, diverse zalen en horeca in aantreft) ook heel sterk.

GroenLinksaf hecht meer dan andere partijen aan vergroening en verduurzaming. Ik wil dat met kracht voorstaan, en dan wel zo dat het de mensen met een kleine portemonnee op geen enkele manier belast.

Ik ben indertijd lid geworden van GroenLinksaf vanwege de “sociale paragraaf”. Ik vond er een politieke beweging die de sociaaleconomische verschillen wil verkleinen, die opkomt voor de mensen die het niet mee hebben. Die staat voor betaalbare volkshuisvesting, ruimhartige sociale wetgeving en dergelijke.

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk