GroenLinksaf op Wolluk Stock

 

Wolluk Stock-1

Wolluk-Stock is een jaarlijks terugkerend familie evenement op het Lido-terrein in Waalwijk. Twee achtereenvolgende dagen vindt er een heus familiespektakel plaats met live muziek en leuke activiteiten voor kinderen.
Vooral de tweede dag staat grotendeels in het teken van “De Wereldboom” met diverse geweldige activiteiten voor de kinderen, rondom de grote eik op het Lido terrein.

Bij GroenLinksaf zijn wij ervan overtuigd dat je niet alleen tijdens de verkiezingen de straat op moet, maar het hele jaar door op zoveel mogelijk plaatsen zichtbaar moet zijn moet zijn en moet deelnemen aan de bestaande activiteiten. Dat is ook de reden waarom wij als sponsor op Wolluk-Stock zijn.

Vandaag stonden wij op Wolluk Stock, samen met “De Wereldboom“, organisatiecomité “het jaar van de bodem“, “Het Bewaarde Land” en vele vrijwilligers. Wij hebben de kinderactiviteiten mogen begeleiden. De kinderen mochten een reis door de bodem maken, ringen werpen, puzzels maken, houtkettingen maken en in hele hoge bomen klimmen. Daarnaast waren er nog tal van activiteiten op het terrein. Het was echt genieten van het weer en de natuur.

Natuurlijk hebben wij ook heel veel foto’s gemaakt. Deze kunt u vinden op onze Facebookpagina.

Tot volgend jaar op Wolluk-Stock bij de Wereldboom!

Waalwijk, 5 juli 2015

 

DENK JE MET ONS MEE?

GroenLinksaf zet zich in voor een groene, sociale en rechtvaardige wereld. We willen onze idealen realiseren, binnen en buiten de politiek. We zijn praktisch ingesteld, gericht op concrete resultaten op korte en lange termijn. Wil je met ons meedenken door lid te worden?

DEZE ARTIKELEN VIND
JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Het GroenLinksaf Bankje

Om te vieren dat GroenLinksaf dit jaar 40 jaar bestaat hebben we een aantal leuke activiteiten georganiseerd voor onze leden, vrienden en ondersteuners. Maar we

LEES MEER

Vergaderschema najaar

In januari 2022 ging de Waalwijkse gemeenteraad over op een ander vergadermodel. In plaats van een cyclus met een A-raad en B-raad, werd er overgegaan

LEES MEER
Zomer in de tuin: Koninginnepage

Terugblik eerste helft 2022

Voordat we de zomervakantie ingaan, kijkt GroenLinksaf terug op de eerste helft van 2022. Het jaar begon met aangescherpte coronamaatregelen. Net als de gemeenteraad, moesten

LEES MEER
Samen werken aan de Toekomst Coalitieakkoord 2022-2026

Samen werken aan de Toekomst

Coalitieakkoord 2022-2026 11-06-2022 Samen werken aan de Toekomst is de titel van het coalitieakkoord 2022-2026. De presentatie ervan vond afgelopen donderdag plaats in het Schoenenkwartier.

LEES MEER

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk