GroenLinksaf op Wolluk Stock

 

Wolluk Stock-1

Wolluk-Stock is een jaarlijks terugkerend familie evenement op het Lido-terrein in Waalwijk. Twee achtereenvolgende dagen vindt er een heus familiespektakel plaats met live muziek en leuke activiteiten voor kinderen.
Vooral de tweede dag staat grotendeels in het teken van “De Wereldboom” met diverse geweldige activiteiten voor de kinderen, rondom de grote eik op het Lido terrein.

Bij GroenLinksaf zijn wij ervan overtuigd dat je niet alleen tijdens de verkiezingen de straat op moet, maar het hele jaar door op zoveel mogelijk plaatsen zichtbaar moet zijn moet zijn en moet deelnemen aan de bestaande activiteiten. Dat is ook de reden waarom wij als sponsor op Wolluk-Stock zijn.

Vandaag stonden wij op Wolluk Stock, samen met “De Wereldboom“, organisatiecomité “het jaar van de bodem“, “Het Bewaarde Land” en vele vrijwilligers. Wij hebben de kinderactiviteiten mogen begeleiden. De kinderen mochten een reis door de bodem maken, ringen werpen, puzzels maken, houtkettingen maken en in hele hoge bomen klimmen. Daarnaast waren er nog tal van activiteiten op het terrein. Het was echt genieten van het weer en de natuur.

Natuurlijk hebben wij ook heel veel foto’s gemaakt. Deze kunt u vinden op onze Facebookpagina.

Tot volgend jaar op Wolluk-Stock bij de Wereldboom!

Waalwijk, 5 juli 2015

 

DENK JE MET ONS MEE?

GroenLinksaf zet zich in voor een groene, sociale en rechtvaardige wereld. We willen onze idealen realiseren, binnen en buiten de politiek. We zijn praktisch ingesteld, gericht op concrete resultaten op korte en lange termijn. Wil je met ons meedenken door lid te worden?

DEZE ARTIKELEN VIND
JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Nieuwe bomen Crispijnstraat Waalwijk

Vragen over Bomen

We hebben de afgelopen tijd heel veel vragen en opmerkingen gekregen over de bomenkap langs de Mozartlaan in Waalwijk. Begrijpelijk, want het is een ingrijpende

LEES MEER
voor elkaar WMO

WMO Beleid Waalwijk

Tijdens de Gemeenteraad van afgelopen donderdag heeft de voltallige raad ingestemd met het WMO Beleidsplan. Dat is een geweldig resultaat en een opsteker voor het

LEES MEER
baardwijkse overlaat

Geluidsscherm Baardwijk

Geluidsoverlast van de Maasroute A59, we hebben er in onze gemeente dagelijks mee te maken. Vooral de mensen in Baardwijk staan er mee op en

LEES MEER

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk