GroenLinksaf steunt Natuurspeeltuin Waspik

Processed with MOLDIV

GroenLinksaf is een plaatselijke politieke partij, die sinds 1986 is vertegenwoordigd in de gemeenteraad. Op dit moment bezet GroenLinksaf drie zetels. De partij heeft aandacht voor het milieu en heeft zorg voor de zwakkeren in de samenleving, beiden in de ruimste zin.

Vertegenwoordigers van GroenLinksaf schenken een deel van hun raadsvergoeding aan de partij. Daarmee worden activiteiten bekostigd als de maandelijkse koffieochtenden, themacafés, verkiezingscampagnes, maar ook andere activiteiten die passen bij de doelstellingen van GroenLinksaf. Denk aan de Wereldboom tijdens Wolluk-stock.

GroenLinksaf wil initiatieven die de Waalwijkse samenleving versterken financieel ondersteunen. Denk aan de uitgifte van een wijkkrantje of een buurtinitiatief voor energiebesparing. Jaarlijks stelt de partij daarvoor een bedrag van 500 euro beschikbaar.

Belangstellenden konden voor 15 november een aanvraag indienen voorzien van een omschrijving van het project en een (eenvoudige) begroting. Een onafhankelijke commissie besluit daarna welke aanvraag voor de ondersteuning in aanmerking komt. In 2015 waren dat ´de vrienden van het wandelpark´.

In 2016 is de keuze gevallen op de natuurspeeltuin in Waspik.

Zaterdag 10 december heeft een vertegenwoordiging van het bestuur en de fractie van GroenLinksaf een symbolische cheque overhandigd aan de initiatiefnemers op de locatie waar de natuurspeeltuin gaat komen.

DENK JE MET ONS MEE?

GroenLinksaf zet zich in voor een groene, sociale en rechtvaardige wereld. We willen onze idealen realiseren, binnen en buiten de politiek. We zijn praktisch ingesteld, gericht op concrete resultaten op korte en lange termijn. Wil je met ons meedenken door lid te worden?

DEZE ARTIKELEN VIND
JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Sjors Slaats kandidaat wethouder

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 12 juni heeft de kandidatencommissie bekend gemaakt dat er een opvolger is gevonden voor wethouder Dilek Odabasi. Zoals bekend gaat

LEES MEER

Bedankt, Dilek!

We zijn Dilek Odabasi enorm dankbaar voor haar jarenlange inzet voor onze partij en de Waalwijkse gemeenschap. Haar toewijding en harde werk hebben een blijvende

LEES MEER

Verslag Filmavond: Maak het simpel!

Vrijdagavond 15 maart organiseerden we een filmavond bij Winterdijk30B. Met leden en niet-leden werd de documentaire Maak het simpel gekeken over ingewikkelde regels en vastgelopen

LEES MEER
Filmavond Maak het simpel!

Filmavond: Maak het simpel!

Dit jaar organiseert GroenLinksaf Waalwijk een aantal filmavonden waarop we met inwoners in gesprek gaan over een actueel onderwerp. Deze avonden zijn bedoeld voor alle

LEES MEER

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk