EVEN
VOORSTELLEN

Ik ben Marie-Therèse Delsman. In september 2019 ben ik weer toegetreden tot het bestuur van GLA in de functie van secretaris. Een aantal jaar geleden ben ik voorzitter geweest.

In 1948 ben ik geboren in Amsterdam, maar woon sinds 1977 in Waalwijk. In mijn werkzame leven was ik directeur van Kinderopvang ’t Wollukje, dat een tijd geleden na enkele fusies is opgegaan in kinderopvangorganisatie Mikz.

Ik ben vanaf het begin betrokken geweest bij Waalwijk Linksaf, het huidige GroenLinksaf. Mijn man was vanaf het begin heel actief betrokken bij de partij en is dat tot zijn overlijden in juni 2016 gebleven. Ik stond wat meer aan de zijlijn.

Ik heb drie zoons en acht kleinkinderen. Bij alle drie de gezinnen pas ik één dag in de veertien dagen op. Ik ga een paar keer in de week naar de sportschool voor yoga-achtige activiteiten en tweemaal in de week wandel ik ruim een uur. Verder ben ik secretaris van het bestuur van het gezondheidscentrum Balade. In april tot half juni help ik kievitsnesten te beschermen in Elshout. Graag ga ik naar voorstellingen in de Leest. Fijn dat er in Waalwijk een theater is, zodat we vlak bij huis mooie en goede voorstellingen en goede films kunnen zien. Verder ben ik graag in de natuur.

Ik vind het belangrijk dat de natuur en het milieu in onze omgeving beschermd wordt. Ook een eerlijke verdeling van welvaart en welzijn vind ik belangrijk. Daarom heb ik me aangesloten bij GroenLinksaf en wil ik daar ook wat actief bij betrokken zijn.

Een van de bijzonderste gebouwen van Waalwijk vind ik het nieuwe schoolgebouw in Zanddonk. Mooi dat een gebouw bestemd voor kinderen zo’n natuurvriendelijke uitstraling heeft. Hopelijk kan onze jeugd zo op een natuurlijke wijze leren dat natuurbehoud belangrijk is voor het verdere leven.

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk