Afscheid voormalige raadsleden en installatie nieuwe fractie

02-04-2022

De verkiezingen zijn voorbij en de zetelverdeling is bekend. GroenLinksaf neemt drie zetels voor haar rekening in de nieuwe gemeenteraad van Waalwijk. De nieuwe fractie gaat de komende periode vol vertrouwen tegemoet. De partij heeft ook afscheid genomen van de raadsleden die zich de afgelopen jaren hebben ingezet voor GroenLinksaf. 

Sjors Slaats, Sandra van den Udenhout en Björn Bögemann hebben vier jaar lang hard gewerkt aan een groen en sociaal Waalwijk. Ze kijken terug op een mooie raadsperiode waarin GroenLinksaf voor het eerst deelnam aan de coalitie. De partij is trots op alles wat Sandra, Björn en Sjors hebben bereikt en bedankt hen alle drie voor hun enthousiasme en inzet. Samen met de andere afzwaaiende raadsleden werden zij dinsdag 29 maart tijdens een speciale raadsvergadering in het zonnetje gezet. Uit handen van burgemeester Sacha Ausems kregen zij de raadspenning. 

Sandra, Björn en Sjors dragen het stokje nu over aan drie nieuwe raadsleden. Dilek Odabasi, Frank den Braven en Yvette van Laar zijn woensdag 30 maart geïnstalleerd. Dilek Odabasi zal voorlopig ook nog aanblijven als demissionair wethouder. Frank den Braven zat al eerder voor GroenLinksaf in de gemeenteraad. Yvette was sinds een half jaar fractievolger en gaat nu beginnen aan haar eerste periode als raadslid. Met deze drie raadsleden bestaat de fractie uit een goede mix van ervaring en talent. GroenLinksaf kijkt uit naar de komende raadsperiode waarin de partij zich zal inzetten voor een groene en gezonde leefomgeving en aandacht voor elkaar in Waspik, Sprang-Capelle en Waalwijk. 

DENK JE MET ONS MEE?

GroenLinksaf zet zich in voor een groene, sociale en rechtvaardige wereld. We willen onze idealen realiseren, binnen en buiten de politiek. We zijn praktisch ingesteld, gericht op concrete resultaten op korte en lange termijn. Wil je met ons meedenken door lid te worden?

DEZE ARTIKELEN VIND
JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Verslag Filmavond: Maak het simpel!

Vrijdagavond 15 maart organiseerden we een filmavond bij Winterdijk30B. Met leden en niet-leden werd de documentaire Maak het simpel gekeken over ingewikkelde regels en vastgelopen

LEES MEER
Filmavond Maak het simpel!

Filmavond: Maak het simpel!

Dit jaar organiseert GroenLinksaf Waalwijk een aantal filmavonden waarop we met inwoners in gesprek gaan over een actueel onderwerp. Deze avonden zijn bedoeld voor alle

LEES MEER

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk