Beëdiging nieuwe fractievolgers

24-04-2022

Tijdens de raadsvergadering van 21 april 2022 zijn Gijs den Braven en Anja Wens geïnstalleerd als fractievolgers van GroenLinksaf.

Vorige maand ging de nieuwe gemeenteraad aan het werk en inmiddels hebben de meeste fracties bepaald welke mensen hen gaan ondersteunen bij het raadswerk. In de gemeenteraad van Waalwijk hebben partijen de mogelijkheid om fractievolgers aan te stellen. Fractievolgers zijn geen lid van de gemeenteraad en kunnen niet stemmen bij besluiten, maar worden wel actief betrokken bij het raadswerk. Ze lezen stukken, denken mee, bezoeken bijeenkomsten en gaan in gesprek met inwoners. Daarom worden zij officieel geïnstalleerd.

De fractie van GroenLinksaf heeft Gijs den Braven en Anja Wens aangewezen als fractievolgers. Zij gaan de fractie bij het raadswerk ondersteunen. Den Braven en Wens waren al actief betrokken bij de partij en stonden respectievelijk als nummer 4 en 5 op de kieslijst bij de gemeenteraadsverkiezingen. Net als de nieuwe raadsleden hebben zij de afgelopen weken het inwerkprogramma gevolgd. In de raadsvergadering van afgelopen donderdag 21 april zijn zij als fractievolger geïnstalleerd. We zijn erg blij met deze versterking van de fractie.

DENK JE MET ONS MEE?

GroenLinksaf zet zich in voor een groene, sociale en rechtvaardige wereld. We willen onze idealen realiseren, binnen en buiten de politiek. We zijn praktisch ingesteld, gericht op concrete resultaten op korte en lange termijn. Wil je met ons meedenken door lid te worden?

DEZE ARTIKELEN VIND
JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Filmavond Maak het simpel!

Filmavond: Maak het simpel!

Dit jaar organiseert GroenLinksaf Waalwijk een aantal filmavonden waarop we met inwoners in gesprek gaan over een actueel onderwerp. Deze avonden zijn bedoeld voor alle

LEES MEER
Nieuwe bomen Crispijnstraat Waalwijk

Vragen over Bomen

We hebben de afgelopen tijd heel veel vragen en opmerkingen gekregen over de bomenkap langs de Mozartlaan in Waalwijk. Begrijpelijk, want het is een ingrijpende

LEES MEER

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk