Bezoek Aannemersbedrijf Van Wijlen

03-03-2022

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen gaan onze kandidaten op werkbezoek bij een aantal organisaties, bedrijven en instellingen waarmee wij een gedeelde visie hebben. Na elk bezoek vertellen wat we opgehaald hebben en als aandachtspunt meenemen naar de komende bestuursperiode.

Onlangs bezochten Anja Wens, Erwin Bell en Sjors Slaats Aannemersbedrijf Van Wijlen in Sprang-Capelle. Van Wijlen is een echt familiebedrijf dat al 80 jaar actief is in de regio. In een gesprek met directeur Bart van Wijlen spraken onze kandidaten over hoe het is om te ondernemen in de gemeente Waalwijk en over het belang van duurzaamheid voor Van Wijlen.

Het aannemersbedrijf staat bekend om hun duurzame ambities en aanpak. Het bedrijf wil op korte termijn klimaatneutraal zijn door emissies van broeikasgassen terug te dringen en grondstofkringlopen te sluiten. Door ontwikkelmogelijkheden te bieden aan personen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgt ook sociale duurzaamheid volop aandacht. Vorig jaar ontving directeur Bart van Wijlen ook de groene pluim (duurzaamheidsprijs) uit de handen van wethouder Odabasi.

Anja, Erwin en Sjors vonden het een leerzaam werkbezoek. Er is kennis opgedaan over hoe de gemeente duurzaam ondernemen kan versterken en hoe vernieuwende oplossingen kunnen bijdragen aan de duurzaamheidsambities. We willen Aannemersbedrijf van Wijlen hartelijk danken voor het interessante en leuke bezoek.

DENK JE MET ONS MEE?

GroenLinksaf zet zich in voor een groene, sociale en rechtvaardige wereld. We willen onze idealen realiseren, binnen en buiten de politiek. We zijn praktisch ingesteld, gericht op concrete resultaten op korte en lange termijn. Wil je met ons meedenken door lid te worden?

DEZE ARTIKELEN VIND
JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Filmavond Maak het simpel!

Filmavond: Maak het simpel!

Dit jaar organiseert GroenLinksaf Waalwijk een aantal filmavonden waarop we met inwoners in gesprek gaan over een actueel onderwerp. Deze avonden zijn bedoeld voor alle

LEES MEER
Nieuwe bomen Crispijnstraat Waalwijk

Vragen over Bomen

We hebben de afgelopen tijd heel veel vragen en opmerkingen gekregen over de bomenkap langs de Mozartlaan in Waalwijk. Begrijpelijk, want het is een ingrijpende

LEES MEER

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk