Bezoek OMO Scholengroep De Langstraat

12-03-2022

Donderdagmiddag waren een aantal van onze kandidaten op werkbezoek bij het Dr. Mollercollege en de Walewyc-mavo. Zij maken deel uit van de OMO Scholengroep De Langstraat, samen met d’Oultremontcollege in Drunen en Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel.

Aan de Olympiaweg werden de kandidaten ontvangen door Edwin Verlangen (rector van de scholengroep), Kees Maas (directeur Dr. Mollercollege) en Helma van der Kamp (Beleidsadviseur onderwijs en ontwikkeling). Het is fijn om te horen dat de scholen positief zijn over het beleid van de gemeente en over onze wethouder Dilek Odabasi. Het is belangrijk dat die samenwerking goed blijft en dat het educatieve beleid wordt versterkt.

De coronacrisis heeft laten zien dat jongeren vooral het samenzijn en het sociale aspect van school hebben gemist. De scholen wil daarom nog meer deel uit gaan maken van de maatschappij. GroenLinksaf ziet deze plannen met grote belangstelling tegemoet. We delen de visie dat leerlingen gelijke kansen moeten krijgen, dat ze zichzelf mogen zijn en hun talenten kunnen ontwikkelen. En dat ze daarbij de ondersteuning moeten krijgen die ze nodig hebben. Zowel op het gebied van onderwijs als zorg.

DENK JE MET ONS MEE?

GroenLinksaf zet zich in voor een groene, sociale en rechtvaardige wereld. We willen onze idealen realiseren, binnen en buiten de politiek. We zijn praktisch ingesteld, gericht op concrete resultaten op korte en lange termijn. Wil je met ons meedenken door lid te worden?

DEZE ARTIKELEN VIND
JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Het GroenLinksaf Bankje

Om te vieren dat GroenLinksaf dit jaar 40 jaar bestaat hebben we een aantal leuke activiteiten georganiseerd voor onze leden, vrienden en ondersteuners. Maar we

LEES MEER

Vergaderschema najaar

In januari 2022 ging de Waalwijkse gemeenteraad over op een ander vergadermodel. In plaats van een cyclus met een A-raad en B-raad, werd er overgegaan

LEES MEER
Zomer in de tuin: Koninginnepage

Terugblik eerste helft 2022

Voordat we de zomervakantie ingaan, kijkt GroenLinksaf terug op de eerste helft van 2022. Het jaar begon met aangescherpte coronamaatregelen. Net als de gemeenteraad, moesten

LEES MEER
Samen werken aan de Toekomst Coalitieakkoord 2022-2026

Samen werken aan de Toekomst

Coalitieakkoord 2022-2026 11-06-2022 Samen werken aan de Toekomst is de titel van het coalitieakkoord 2022-2026. De presentatie ervan vond afgelopen donderdag plaats in het Schoenenkwartier.

LEES MEER

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk