Bezoek Stichting Bravoo Openbaar Onderwijs

05-03-2022

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen gaan onze kandidaten op werkbezoek bij een aantal organisaties, bedrijven en instellingen waarmee wij een gedeelde visie hebben. Na elk bezoek vertellen wat we opgehaald hebben en als aandachtspunt meenemen naar de komende bestuursperiode.

Onlangs werden kandidaten Anja Wens en Yvette van Laar hartelijk ontvangen bij Stichting Bravoo. Deze stichting heeft in vier gemeenten openbare basisscholen, waaronder ook in Waalwijk.

Tijdens het bezoek werd er gesproken over het taalonderwijs, waar landelijk veel aandacht voor is. Stichting Bravoo is erg te spreken over de inzet die de gemeente Waalwijk hierop pleegt. Volgens de stichting zouden veel gemeenten hier een voorbeeld aan kunnen nemen. Natuurlijk mooi om te horen, want dat is ook voor onze partij een belangrijk punt.

Wat lastig is voor de stichting, is de huisvesting van scholen. Gelukkig is de samenwerking met de gemeente hierin goed. Daarnaast heeft de zorg op scholen voor de kinderen in onze gemeente aandacht nodig. Het is belangrijk dat hierin de samenwerking tussen het zorg- en educatie domein ondersteund blijft. Een belangrijk punt voor zowel Stichting Bravoo als GroenLinksaf.

DENK JE MET ONS MEE?

GroenLinksaf zet zich in voor een groene, sociale en rechtvaardige wereld. We willen onze idealen realiseren, binnen en buiten de politiek. We zijn praktisch ingesteld, gericht op concrete resultaten op korte en lange termijn. Wil je met ons meedenken door lid te worden?

DEZE ARTIKELEN VIND
JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Het GroenLinksaf Bankje

Om te vieren dat GroenLinksaf dit jaar 40 jaar bestaat hebben we een aantal leuke activiteiten georganiseerd voor onze leden, vrienden en ondersteuners. Maar we

LEES MEER

Vergaderschema najaar

In januari 2022 ging de Waalwijkse gemeenteraad over op een ander vergadermodel. In plaats van een cyclus met een A-raad en B-raad, werd er overgegaan

LEES MEER
Zomer in de tuin: Koninginnepage

Terugblik eerste helft 2022

Voordat we de zomervakantie ingaan, kijkt GroenLinksaf terug op de eerste helft van 2022. Het jaar begon met aangescherpte coronamaatregelen. Net als de gemeenteraad, moesten

LEES MEER
Samen werken aan de Toekomst Coalitieakkoord 2022-2026

Samen werken aan de Toekomst

Coalitieakkoord 2022-2026 11-06-2022 Samen werken aan de Toekomst is de titel van het coalitieakkoord 2022-2026. De presentatie ervan vond afgelopen donderdag plaats in het Schoenenkwartier.

LEES MEER

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk