Coronavirus update

Vanwege de richtlijnen van de overheid wordt er binnen de gemeente nu gekeken hoe er moet worden omgegaan met de besluitvorming van de raadsvoorstellen die op de B-raad van 12 maart stonden en op de A-raad van 26 maart staan. De actuele agende vind je hier.

Totdat de corona situatie wat rustiger wordt staat de wereld op zijn kop. In deze moeilijke tijden is het belangrijk om niet in paniek te raken, maar juist om de rust te bewaren en ons tegelijkertijd aan de richtlijnen te houden. Ondanks dat er veel onzekerheid heerst, biedt het virus voor sommige ook meer vrije tijd.

Zo veel mogelijk thuis blijven betekent niet dat we ons hoeven te vervelen. Zo stuurde Cambridge University in 1665 haar studenten naar huis vanwege de uitbraak van The Great Plague. Ook Isaac Newton studeerde daar en moest zich sociaal isoleren. In zijn moeders boomgaard ontdekte hij calculus en kwam hij op zijn ideeën over zwaartekracht.

 

Bron: The Washington Post

DENK JE MET ONS MEE?

GroenLinksaf zet zich in voor een groene, sociale en rechtvaardige wereld. We willen onze idealen realiseren, binnen en buiten de politiek. We zijn praktisch ingesteld, gericht op concrete resultaten op korte en lange termijn. Wil je met ons meedenken door lid te worden?

DEZE ARTIKELEN VIND
JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Verslag Filmavond: Maak het simpel!

Vrijdagavond 15 maart organiseerden we een filmavond bij Winterdijk30B. Met leden en niet-leden werd de documentaire Maak het simpel gekeken over ingewikkelde regels en vastgelopen

LEES MEER
Filmavond Maak het simpel!

Filmavond: Maak het simpel!

Dit jaar organiseert GroenLinksaf Waalwijk een aantal filmavonden waarop we met inwoners in gesprek gaan over een actueel onderwerp. Deze avonden zijn bedoeld voor alle

LEES MEER

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk