Coronavirus update

Vanwege de richtlijnen van de overheid wordt er binnen de gemeente nu gekeken hoe er moet worden omgegaan met de besluitvorming van de raadsvoorstellen die op de B-raad van 12 maart stonden en op de A-raad van 26 maart staan. De actuele agende vind je hier.

Totdat de corona situatie wat rustiger wordt staat de wereld op zijn kop. In deze moeilijke tijden is het belangrijk om niet in paniek te raken, maar juist om de rust te bewaren en ons tegelijkertijd aan de richtlijnen te houden. Ondanks dat er veel onzekerheid heerst, biedt het virus voor sommige ook meer vrije tijd.

Zo veel mogelijk thuis blijven betekent niet dat we ons hoeven te vervelen. Zo stuurde Cambridge University in 1665 haar studenten naar huis vanwege de uitbraak van The Great Plague. Ook Isaac Newton studeerde daar en moest zich sociaal isoleren. In zijn moeders boomgaard ontdekte hij calculus en kwam hij op zijn ideeën over zwaartekracht.

 

Bron: The Washington Post

DENK JE MET ONS MEE?

GroenLinksaf zet zich in voor een groene, sociale en rechtvaardige wereld. We willen onze idealen realiseren, binnen en buiten de politiek. We zijn praktisch ingesteld, gericht op concrete resultaten op korte en lange termijn. Wil je met ons meedenken door lid te worden?

DEZE ARTIKELEN VIND
JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Het GroenLinksaf Bankje

Om te vieren dat GroenLinksaf dit jaar 40 jaar bestaat hebben we een aantal leuke activiteiten georganiseerd voor onze leden, vrienden en ondersteuners. Maar we

LEES MEER

Vergaderschema najaar

In januari 2022 ging de Waalwijkse gemeenteraad over op een ander vergadermodel. In plaats van een cyclus met een A-raad en B-raad, werd er overgegaan

LEES MEER
Zomer in de tuin: Koninginnepage

Terugblik eerste helft 2022

Voordat we de zomervakantie ingaan, kijkt GroenLinksaf terug op de eerste helft van 2022. Het jaar begon met aangescherpte coronamaatregelen. Net als de gemeenteraad, moesten

LEES MEER
Samen werken aan de Toekomst Coalitieakkoord 2022-2026

Samen werken aan de Toekomst

Coalitieakkoord 2022-2026 11-06-2022 Samen werken aan de Toekomst is de titel van het coalitieakkoord 2022-2026. De presentatie ervan vond afgelopen donderdag plaats in het Schoenenkwartier.

LEES MEER

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk