GroenLinksaf overhandigt cheque aan Stichting Zorgen om Zorg Waalwijk

10-02-2022

Onlangs overhandigden Sandra van den Udenhout (nummer 9 op de kandidatenlijst) en Gijs den Braven (nummer 4 op de kandidatenlijst) namens GroenLinksaf een cheque van €500,- aan stichting Zorg om Zorg Waalwijk. De stichting zet zich in voor het behoud en de ontwikkeling van goede zorg in Waalwijk en omgeving.

Stichting ZoZW wil burgerparticipatie verhogen met betrekking tot ontwikkelingen in de zorg. Daarnaast staat het open houden van de locatie ETZ Waalwijk niet complexe zorg, eenvoudige diagnostiek en chronische vervolgzorg centraal. Stichting ZoZW wil werken aan een moderne, inspirerende en vernieuwende situatie in de lokale zorg en hoopt dit onder andere met nieuwbouw te verwezenlijken.

GroenLinksaf erkent het belang van de lokale zorg en deelt de visie van stichting ZoZW. Ook wij staan voor een volwaardig ziekenhuis in Waalwijk. We willen dat het ETZ in Waalwijk geopend blijft met een breed aanbod aan poliklinische zorg en diagnostiek, zodat inwoners hier blijvend gebruik van kunnen maken. We hopen met de donatie een steentje bij te dragen aan het goede werk van dit mooie lokale initiatief. We wensen de stichting veel succes toe.

Elk jaar bieden we financiële steun aan een lokaal initiatief dat een bijdrage levert aan een groene en sociale gemeente. In 2021 ondersteunden we twee lokale initiatieven. Eén daarvan is stichting ZoZW. De uitreiking kon pas dit jaar plaats vinden in verband met corona.

DENK JE MET ONS MEE?

GroenLinksaf zet zich in voor een groene, sociale en rechtvaardige wereld. We willen onze idealen realiseren, binnen en buiten de politiek. We zijn praktisch ingesteld, gericht op concrete resultaten op korte en lange termijn. Wil je met ons meedenken door lid te worden?

DEZE ARTIKELEN VIND
JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Het GroenLinksaf Bankje

Om te vieren dat GroenLinksaf dit jaar 40 jaar bestaat hebben we een aantal leuke activiteiten georganiseerd voor onze leden, vrienden en ondersteuners. Maar we

LEES MEER

Vergaderschema najaar

In januari 2022 ging de Waalwijkse gemeenteraad over op een ander vergadermodel. In plaats van een cyclus met een A-raad en B-raad, werd er overgegaan

LEES MEER
Zomer in de tuin: Koninginnepage

Terugblik eerste helft 2022

Voordat we de zomervakantie ingaan, kijkt GroenLinksaf terug op de eerste helft van 2022. Het jaar begon met aangescherpte coronamaatregelen. Net als de gemeenteraad, moesten

LEES MEER
Samen werken aan de Toekomst Coalitieakkoord 2022-2026

Samen werken aan de Toekomst

Coalitieakkoord 2022-2026 11-06-2022 Samen werken aan de Toekomst is de titel van het coalitieakkoord 2022-2026. De presentatie ervan vond afgelopen donderdag plaats in het Schoenenkwartier.

LEES MEER

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk