KerstDieren speurtocht in de kerstvakantie

16-12-2021

Weet je nog dat we in de eerste lockdown op berenjacht gingen? Heb je een prentenboek voor het raam gezet vorig jaar? Of misschien deed je in de zomer mee aan de Mini80 bingo? Deze verlengde kerstvakantie gaan we op zoek naar dieren. Dieren die allemaal zin hebben in het kerstfeest. Ze hebben zich versierd met een muts of strik. Het zijn echte KerstDieren. Doe je ook mee? Kleur een KerstDier en hang hem voor het raam. Ga dan op pad om alle andere dieren in je wijk te vinden.

De maand december is een tijd dat we veel aandacht hebben voor elkaar. We versieren het huis en maken het gezellig. Verzamel alle kleurtjes, stiften, krijt en verf die je in huis hebt en plan een middag om samen de KerstDieren te kleuren. Als de KerstDieren dan voor het raam hangen, kun je naar buiten om anderen te gaan zoeken. Welke KerstDieren hangen bij de buren? Hoe hebben je klasgenootjes hun KerstDieren versierd? Een frisse neus halen wordt met de KerstDieren speurtocht nog leuker. Misschien hangen er een paar dagen later wel meer en andere KerstDieren. Dan kun je nog een keer gaan speuren.

We hebben drie verschillende KerstDier kleurplaten gemaakt voor deze speurtocht. Kies de leukste of kleur ze allemaal. Elke kleurplaat is een PDF bestand op A4-formaat die je hieronder kunt downloaden en zelf kunt printen. Je kunt ook een paar kleurplaten printen voor je buren, vrienden of familie. Deel jouw KerstDieren via #KerstDieren op social media.  

Download hier je KerstDieren!

DENK JE MET ONS MEE?

GroenLinksaf zet zich in voor een groene, sociale en rechtvaardige wereld. We willen onze idealen realiseren, binnen en buiten de politiek. We zijn praktisch ingesteld, gericht op concrete resultaten op korte en lange termijn. Wil je met ons meedenken door lid te worden?

DEZE ARTIKELEN VIND
JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Invoering opkoopbescherming

01-05-2022 De huidige wooncrisis is een groot probleem. Er is een grote vraag naar betaalbare woningen, ook in de gemeente Waalwijk. In september van vorig

LEES MEER

Bezoek Solar Valley

11-03-2022 In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen gaan onze kandidaten op werkbezoek bij een aantal organisaties, bedrijven en instellingen waarmee wij een gedeelde visie hebben. Onlangs

LEES MEER

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk