Meer duidelijkheid over gemeentelijk vastgoed

Tijdens de raadsvergadering van 20 november 2014 vroeg de raad om beter beleid voor en duidelijkere informatie over gemeentelijk vastgoed. Aanleiding was een rapport van de Rekenkamer waarin tal van verbeterpunten werden genoemd. Mede op initiatief van GroenLinksaf gaat de gemeente Waalwijk de aanbevelingen over nemen. Dilek Odabasi vroeg de raad en het college om goed samen te werken om het beleid voor gemeentelijk vastgoed toekomst-proof te maken.

Renovatie sluis en ontwikkelingen op de woonboulevard

Bij dezelfde vergadering pleitte Sjors Slaats voor het vermijden van onnodige risico’s voor de economie en waterveiligheid van Waalwijk door snel over te gaan tot renovatie van de sluis. Ook vroeg hij om een duidelijk beleid met betrekking tot de woonboulevard, zodat de juiste ontwikkelingen de mogelijkheid krijgen en ongewenste effecten bestreden kunnen worden. Helaas overleefde een door GroenLinksaf gesteund idee hierover de stemming niet.

Vastgoed Gemeente Waalwijk Gemeentehuis
Het Gemeentehuis – Vastgoed van gemeente Waalwijk

DENK JE MET ONS MEE?

GroenLinksaf zet zich in voor een groene, sociale en rechtvaardige wereld. We willen onze idealen realiseren, binnen en buiten de politiek. We zijn praktisch ingesteld, gericht op concrete resultaten op korte en lange termijn. Wil je met ons meedenken door lid te worden?

DEZE ARTIKELEN VIND
JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Invoering opkoopbescherming

01-05-2022 De huidige wooncrisis is een groot probleem. Er is een grote vraag naar betaalbare woningen, ook in de gemeente Waalwijk. In september van vorig

LEES MEER

Bezoek Solar Valley

11-03-2022 In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen gaan onze kandidaten op werkbezoek bij een aantal organisaties, bedrijven en instellingen waarmee wij een gedeelde visie hebben. Onlangs

LEES MEER

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk