Nieuwe sporthal in Waspik

18-12-2020

Waspik krijgt een nieuwe sporthal. Dat werd gisterenavond besloten in de raad. Wij zijn blij met dit besluit om dat er wordt geïnvesteerd in een fijne plek om te sporten in Waspik.

Het huidige sportcentrum voldoet niet meer aan de eisen en wensen die er op dit moment voor een dergelijk gebouw gelden. De sporthal heeft te weinig en vooral te kleine kleedkamers, kent een slecht
binnenklimaat een hoog energieverbruik en beschikt over te weinig parkeerplaatsen. Nieuwbouw in plaats van renovatie lijkt ons dan ook de meest logische en wenselijke oplossing.

In de zoektocht naar een geschikte locatie voor de nieuwe sporthal vinden we het belangrijk dat de meningen en de wensen van de inwoners van Waspik worden meegenomen. Dat hebben we dan ook meegegeven aan de wethouder.

 

DENK JE MET ONS MEE?

GroenLinksaf zet zich in voor een groene, sociale en rechtvaardige wereld. We willen onze idealen realiseren, binnen en buiten de politiek. We zijn praktisch ingesteld, gericht op concrete resultaten op korte en lange termijn. Wil je met ons meedenken door lid te worden?

DEZE ARTIKELEN VIND
JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk