Verbouwkrediet Den Bolder

30-04-2021
Gisteravond is door de gemeenteraad het raadsvoorstel voor het verbouwkrediet voor de verbouwing van Den Bolder in Waspik aangenomen. Dit betekent dat de wens van Den Bolder om het gebouw aan te kunnen passen verder uitgevoerd kan worden.
In 2015 is Den Bolder door de gemeente aangewezen om de taak van een WIJ-dienstencentrum op zich te nemen. WIJ-dienstencentra zijn verschillende centra in de gemeente Waalwijk die als taak hebben de inwoners te ondersteunen om langer thuis te kunnen blijven wonen en actief mee te kunnen doen aan de samenleving.
Wij zijn blij dat Den Bolder met dit krediet de ruimte en mogelijkheid krijgt om deze taak nog beter uit te voeren en daarmee onze inwoners beter van dienst te zijn!
Fotografie door: Wijnen Architectuur

DENK JE MET ONS MEE?

GroenLinksaf zet zich in voor een groene, sociale en rechtvaardige wereld. We willen onze idealen realiseren, binnen en buiten de politiek. We zijn praktisch ingesteld, gericht op concrete resultaten op korte en lange termijn. Wil je met ons meedenken door lid te worden?

DEZE ARTIKELEN VIND
JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Invoering opkoopbescherming

01-05-2022 De huidige wooncrisis is een groot probleem. Er is een grote vraag naar betaalbare woningen, ook in de gemeente Waalwijk. In september van vorig

LEES MEER

Bezoek Solar Valley

11-03-2022 In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen gaan onze kandidaten op werkbezoek bij een aantal organisaties, bedrijven en instellingen waarmee wij een gedeelde visie hebben. Onlangs

LEES MEER

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk