Wandelochtend in Waspik

Onze eerste wandelochtend was een succes! Met een groep van 17 volwassenen en kinderen maakten we gisteren (op afstand) een mooie wandeling van zo’n 5 kilometer door Waspik. Er zijn goede gesprekken gevoerd en zowel politieke als persoonlijke verbindingen gemaakt.
Tijdens de wandeling kwamen we onder andere langs langs het Kronkelpad, een wandel- en fietspad dat de Wielstraat in ‘s Gravenmoer verbindt met de ‘s Gravenmoerseweg in Waspik. Het is zeker de moeite waard om het pad eens te bezoeken!
De volgende wandelochtend wordt op zondag 11 oktober georganiseerd, mits het weer het toelaat. Ben jij er dan ook bij?

DENK JE MET ONS MEE?

GroenLinksaf zet zich in voor een groene, sociale en rechtvaardige wereld. We willen onze idealen realiseren, binnen en buiten de politiek. We zijn praktisch ingesteld, gericht op concrete resultaten op korte en lange termijn. Wil je met ons meedenken door lid te worden?

DEZE ARTIKELEN VIND
JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT

De begroting voor 2022

05-11-2021 De begroting van 2022 is de laatse begroting waar de huidige gemeenteraad over besluit. In 2022 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats, de begroting voor 2023

LEES MEER

Afvalproeven grondstoffenbeleid

05-10-2021 We zijn blij dat er tijdens de raadsvergadering van afgelopen donderdagavond is besloten dat er afvalproeven uitgevoerd gaan worden om later te bepalen hoe

LEES MEER

SAMEN NAAR EEN betere toekomst

Word lid

van Groenlinksaf

Waalwijk